Helstegt regnbueørred med kryddergrønt

Indkøbsliste for 4 voksne

1 stk regnbueørred på ca. 1,5 - 2 kg
1 spsk rosen paprika
1 knsp hvid peber
1 tsk salt
1 stk finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
1 bdt finthakket persille
1 bdt finthakket dild
1 bdt finthakket purløg
100 g smør
Tilbehør:
1 kg nye kartofler
1 god salat
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden
Opskrift Nr. 8
Helstegt regnbueørred med kryddergrønt
Jeg er den velsmagende regnbueørred fra
Karlstrup Put & Take sø

Fremgangsmåde uden ansvar: Rens den frisk, fangede regnbueørred fra Karlstrup P & T sø. Skrab fisken og skær evt. hovedet af. Skyl fisken og lad den dryppe godt af.

Fisken gnides ind- og udvendig med salt, hvid peber og rosen paprika.

Det bløde smør blandes med krydderurterne, og blandingen lægges nu ind i fiskens bughul

Regnbueørreden lægges i en bradepande og steges nu ved 150 grader i en varmluft ovn ca. 40 - 45 minutter.

Tilbehør: Server retten med nye, kogte kartoffeler og en god salat.

Tip: Hæld et lille glas hvidvin i bradepanden og brug væden til retten. Kom evt. andre grøntsager i bradepanden og steg dem med. De er gode som tilbehør.

Drikkelse: Koldt glas hvidvin.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.