Temperature transmitter og reciever
Dette projekt er endnu ikke færdigt

Block diagram for temperature transmitter and receiver
Block diagram for temperature transmitter and receiver
Dette project var mit første til at overføre temperaturen fra røgeovnen til mit kontor, så jeg ikke behøvede at gå frem og tilbage. I mellemtiden kom der billige trådløde temperatur transmitter, så behovet var dækket dermed.

Fortsættelse følger (måske?)

Temperature transmitter
Temperature transmitter

Temperature receiver
Temperature receiver

LÆS DENNE ANSVARSFRASKRIVELSE:

Bemærk: Denne transmitter og receiver er kun beregnet til undervisningsformål.

Men du er velkommen til at bygge denne temperatur transmitter og reciever efter diagrammet og mit PCB udlæg, men du skal ikke forvente hjælp, hvis det går "galt". Desuden skal du vide, at det ikke er alle lande, hvor denne temperatur transmitter og reciever er lovlig at anvende. Det er dit ansvar at undersøge lovligheden i brugen af transmitteren i det land, som du agter at anvende den i.

Kredsløbet anvender potentielt dødelige niveauer af spænding og strøm fra 230VAC nettet. VÆR FORSIGTIG! Hvis du ikke er sikker på, hvad du gør, især når det kommer til kredsløb med strøm fra 230VAC. DET ER DIT ANSVAR: At hente hjælp, at forlade projektet, ikke komme til skade, ikke bygge sjusket kredsløb, ikke såre andre, ikke starte brande. Denne information stilles til rådighed som en service til enhver person. Et hvert ansvar for sikker og korrekt anvendelse for disse kredsløb fraskrives.

[Website]  [Danmark]  [Hvor i Danmark]  [Sverige]  [Hvor i Sverige]  [Norge]  [Hvor i Norge

Tilbage til siden, hvor du kom fra.  

one.com
one.com