Har du trang til en god og lækker "Fiskekage" efter en dejlig fisketur?

Indkøbsliste for 8 voksne

Opskrift Nr. 16A

FISKEKAGEBUND

250 g smør
250 g sukker
blandes
3 æg røres i, et af gangen
blandes med
200 g finthakket hasselnødder
200 g mel
1 tsk bagepulver

Kom dejen i en bradepande eller springform. Bag ca. 40 min ved 175 grader. Smør evnt. bradepanden eller springformen med smør, så slipper den bedre. Kagen flækkes når den er afkølet.

CHOKOLADEMOUSSE TIL MELLEMLÆG

4 æg
4 spsk. flormelis
1/4 l piskefløde
150 g mørk chokolade
100 g nougat

Chokolade og nougat smeltes i vandbad. Æggehvider piskes stive. Fløden piskes til flødeskum. Æggeblommer og flormelis piskes sammen. Chokoladen piskes i. Flødeskum og chokoladeblandingen vendes i æggehviderne. Stilles koldt i 1 time.

CHOKOLADECREME TIL TOPPEN

100 g mørk chokolade
100 g smør
100 g sukker
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. kaffepulver

Smelt chokoladen til cremen i vandbad. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt vanille og kaffepulver. Smør det ud over kagen, når den er kold. Pynt med ristede mandelflager og orangekugler.

Drikkelse: Find en god tør Portvin og server den med en god veltillavet kop kaffe sammen med "Fiskekagen.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.