FISKEKAGEBUND
250 g smør
250 g sukker
blandes
3 æg røres i, et af gangen
blandes med
200 g finthakket hasselnødder
200 g mel
1 tsk bagepulver
Kom dejen i en bradepande eller springform. Bag ca. 40 min ved 175 grader. Smør evnt. bradepanden eller springformen med smør, så slipper den bedre. Kagen flækkes når den er afkølet.
CHOKOLADEMOUSSE TIL MELLEMLÆG
4 æg
4 spsk. flormelis
1/4 l piskefløde
150 g mørk chokolade
100 g nougat
Chokolade og nougat smeltes i vandbad. Æggehvider piskes stive. Fløden piskes til flødeskum. Æggeblommer og flormelis piskes sammen. Chokoladen piskes i. Flødeskum og chokoladeblandingen vendes i æggehviderne. Stilles koldt i 1 time.
CHOKOLADECREME TIL TOPPEN
100 g mørk chokolade
100 g smør
100 g sukker
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. kaffepulver
Smelt chokoladen til cremen i vandbad. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt vanille og kaffepulver. Smør det ud over kagen, når den er kold. Pynt med ristede mandelflager og orangekugler.
Drikkelse: Find en god tør Portvin og server den med en god veltillavet kop kaffe sammen med "Fiskekagen.