Lammeculotte i min Ninja Airfryer

Indkøbsliste for 2 voksne personer

1 Lammeculotte ca. 450 gram
2,4 % Flage salt efter vægt
Myntegele

Marinade:
2 spsk. Olivenolie eller Rapsolie
1 tsk. rosmarin, tørret. 1 tsk. timian, tørret
4 fed hvidløg, peber, løgpulver

Tilbehør:
Bagekartofler med Hvidløgssmør eller Ramsløgssmør
Myntegele og Shopska salat
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden

Opskrift Nr. 209
Lammeculotte i min Ninja Airfryer
Lammeculotte i min Ninja Airfryer

Fremgangsmåde uden ansvar:
Bagekartoflerne rengøres, prikkes let med en nål/gaffel og sprayes med lidt oliven olie og saltes. Bagekartofler er færdige på 40 minutter ved 200 °C i min AF.

1. Indstil Program på: Air Fry.
2. Indstil Temperaturen til: 200 °C venstre pil op/ned.
3. Indstil tiden til: 40 min højre pil op/ned.
4. Tast Start/Stop: Begynder tilberedningen med "Forvarmning", sæt bagekartoflerne ind, når displayet viser "Add food".
5. Done: Tag bagekartoflerne ud og hold dem varme under dynen medens lammeculotten tilberedes.

Forbered lammeculotten til Airfryer på følgende måde: Tø lammeculotten op i køleskabet natten over. Næste dag, skær ridser i fedtmarmoreringen på culottestegen i et Harlekinmønster, skær kun ned til kødet og IKKE gennem kødet. Lammeculotten saltes med 2,4 % salt per vægt af kødet. Mariner lammeculotten med ovenstående krydderier et par timer inden den tilberedes i AF. 450 * 2,4 % = 11 gram salt.

1. Indstil Program på: Air Fry.
2. Indstil Temperaturen til: 180 °C venstre pil op/ned.
3. Indstil tiden til: 24 min højre pil op/ned.
4. Tast Start/Stop: Begynder tilberedningen med "Forvarmning", læg lammeculotten ind, når displayet viser "Add food".
5. Efter halv tid (12 min her) vises "Flip": Vend lammeculotten
6. Done: Tag lammeculotten ud og server.

Servering: Blev serveret med bagekartofler, hvidløgssmør, myntegele og en Shopska salat se Opskrift Nr. 81.

Pynt: Kold hvidløgssmør over kartoflerne og en grøn salat.

Drikkelse: En Argentinsk vin "Malbec Organic" fra Mendoza området i Argentina til 55,00 kr. i Rema 1000.

Efterskrift: Jeg havde nogle champignon fra dagen før, så jeg lavede en svampestuvning til retten. Lammeculotten blev vendt efter halvtid. Jeg kunne også vælge at stege lammeculotten efter temperaturen: 62 °C rød - 65 °C - medium - 67 °C done. Det gør jeg næste gang, for den fik lidt for meget 67 °C well done.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.