Pangasius filet med champignon fyldt med hvidløgsost

Indkøbsliste for 4 voksne

1000 g pangasius filet fra dybfrost, det er 4 stk.
1 citron
1 helt, nyt hvidløg eller 3 fed
9 store champignon
125 g GARLAN flødeost med hvidløg
2 røde tomater
1 lille løg
2 spsk. æble balsamico
2 spsk. vindruekerneolie
50 g smør
Salt
Peber
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden
Opskrift Nr. 54
Pangasius filet med champignon og hvidløgsost
Pangasius filet med champignon og hvidløgsost

Fremgangsmåde uden ansvar: Pangasius fileterne drysses med salt og peber og hviler 15 minutter inden de steges i smør. I mellemtiden laver du dette.

Champignonene børstes rene for eventuel jord og stilken knækkes af. Den nederste del af stilken skæres bort inden den hakkes i mindre stykker sammen med et par hele champignon. Et helt, nyt hvidløg eller 3 fed hvidløg hakkes i mindre stykker og blandes med de hakkede champignon. Ristes på panden i smør til det er let brunt. Afkøl blandingen inden det blandes med flødeost med hvidløg. Fordel champignon og flødeost i de ni store champignon og sæt dem i en 200 °C varm ovnen i 20 minutter.

Lav en god tomatsalat med løg, æble balsamico og vindruekerneolie. Drys gerne med noget grønt, hvis du har dette i urtehaven.

Nu er det tid at smørstege pangasius fileterne i ca. 3 til 4 minutter på hver side. Inden servering dryppes fisken med citron.

Servering: Anrettes på en varm tallerken og giv et godt brød til.

Pynt: Brug gerne noget grønt. Basilikum kan anbefales.

Drikkelse: En kold øl i sommervarmen kan anbefales.

Tip: Du kan naturligvis også bruge andre fiskearter, som du fanger på din fisketur.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.