1000 g pangasius filet fra dybfrost, det er 4 stk.
1 citron 1 helt, nyt hvidløg eller 3 fed 9 store champignon 125 g GARLAN flødeost med hvidløg 2 røde tomater 1 lille løg 2 spsk. æble balsamico 2 spsk. vindruekerneolie 50 g smør Salt Peber |
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Opskrift Nr. 54
|
Fremgangsmåde uden ansvar: Pangasius fileterne drysses med salt og peber og hviler 15 minutter inden de steges i smør. I mellemtiden laver du dette.
Champignonene børstes rene for eventuel jord og stilken knækkes af. Den nederste del af stilken skæres bort inden den hakkes i mindre stykker sammen med et par hele champignon. Et helt, nyt hvidløg eller 3 fed hvidløg hakkes i mindre stykker og blandes med de hakkede champignon. Ristes på panden i smør til det er let brunt. Afkøl blandingen inden det blandes med flødeost med hvidløg. Fordel champignon og flødeost i de ni store champignon og sæt dem i en 200 °C varm ovnen i 20 minutter. Lav en god tomatsalat med løg, æble balsamico og vindruekerneolie. Drys gerne med noget grønt, hvis du har dette i urtehaven. Nu er det tid at smørstege pangasius fileterne i ca. 3 til 4 minutter på hver side. Inden servering dryppes fisken med citron. Servering: Anrettes på en varm tallerken og giv et godt brød til. Pynt: Brug gerne noget grønt. Basilikum kan anbefales. Drikkelse: En kold øl i sommervarmen kan anbefales. Tip: Du kan naturligvis også bruge andre fiskearter, som du fanger på din fisketur. |