Grydesuppe med rejer og muslinger tilberedt med rodfrugter

Indkøbsliste for 4 voksne personer

500 g "Kæmpe Tiger Rejer"
500 g "Greenshell Mussels"
3 spsk. olivenolie
2 tsk. rød karrypasta
1 stort løg
4 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
5 cm frisk ingefær
1 rød chilipeber
1 dusk dild eller koriander til pynt

Fiskebouillon efter denne recept
2 liter vand
4 Knorr terninger fiskebouillon
2 spsk. Bong Touch of Taste fiskefond
1 gulerod
1 persillerod
1 rødbede
1 pastinak
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden
Opskrift Nr. 58
Grydesuppe med rejer og muslinger tilberedt med rodfrugter
Grydesuppe med rejer og muslinger tilberedt med rodfrugter

Fremgangsmåde uden ansvar: Rød karrypasta svitses i olien på en pande eller gryde. Hakket løg, hvidløg, rød chilipeber og ingefær tilsættes og svitses med i 2 minutter under omrøring. En dåse hakkede tomater tilsættes og det hele gives et kort opkog. Afkøl massen medens fiskebouillonen tilberedes.

Kom 2 liter vand i en stor (PÆN) gryde sammen med fiskebouillon terningerne, gulerod, persillerod, rødbede og pastinak. Rodfrugterne er først renset, skrællet og skåret i rustikke stykker. Kog det hele i 10 til 15 minutter.

Blend grøntsagerne og rodfrugterne til en meget fint masse og kom det op i gryden med fiskesuppen. Giv et kort opkog på 2 minutter og kom derefter rejer og muslinger i suppen. Det må ikke koge mere, da rejerne så bliver seje. Varm det blot stille og roligt igennem i ca. 5 minutter.

Servering: Sæt den pæne gryde på bordet og retten serveres med et godt brød til.

Pynt: Du kan bruge resten af krydderurterne. Vælg enten dild eller koriander. Ikke begge slags.

Drikkelse: En mousserende vin vil passe til suppen.

Tip: Suppen kan gøres mere "blød", hvis den jævnes med piskefløde inden rejer og muslinger kommes i.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.