Danske røde pølser til en børne fødselsdag
8 stk. røde pølser af bedste kvalitet (Holmegaards Deli) 1 stk. løg skåret i kvarte 3 - 5 fed hvidløg 1 spsk. eddike 1 terning hønsebouillon 1 tsk. salt 1 tsk. sukker Sennep efter eget valg Tomatketchup efter eget valg Remulade efter eget valg Fint hakket løg efter eget valg Ristede løg efter eget valg Agurkesalat efter eget valg Pølsebrød til Hot Dogs |
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden Opskrift Nr. 147 En lækker Hot Dog med alt tilbehør |
Sådan gør du: 1. Fyld en passende stor gryde med vand, nok til at dække pølserne helt. 2. Skær løget i kvarte og læg det i gryden sammen med hvidløg. 3. Tilsæt eddike, hønsebouillon, salt og sukker. 4. Varm vandet op til lige under kogepunktet ca. 90 °C. 5. Kom de røde pølser i vandet. Lad pølserne trække i det varme vand i 15 minutter. 6. Tjek pølserne inden serveringen, at de er blevet varmet helt igennem. Man kan skrue helt ned til laveste "blus" medens pølserne trækker i 15 minutter. Husk endeligt at pølserne må aldrig koge, for så sprækker skindet. Pølsevandet skal holdes på 75 °C medens pølserne ligger i vandet - lige som hos Pølsemanden ved pølsevognen. NB: Danske røde pølser er "kogte" ved 75 °C kerne temperatur fra leverandøren, så man kan spise dem kolde lige fra posen.
Servering: Server pølserne med ristet pølsebrød og lad gæsterne selv vælge tilbehør. Lav måske en god Hot Dog med ristet løg og/eller rå løg. Nogle vælger også agurkesalat. |