Marinerede sildefilet med nye Danske kartofler

Indkøbsliste for 4 voksne

8 gammeldags modnede marinerede sildefileter
1 kg nye Danske kartofler opgravet samme dag
2 løg
1 bdt. forårsløg
200 g smør
4 spsk. creme fraiche
Salt
Peber
Krydderurter af det du har i haven til pynt

Verdens nemmeste middagsret her i juni måned
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden
Opskrift Nr. 52
Marinerede sildefilet med nye Danske kartofler
Marinerede sildefilet med nye Danske kartofler

Fremgangsmåde uden ansvar: De nye Danske kartofler skylles og skrabes med en handske. Se billedet under Syv "seje" stegte sild. Spring løg renses og skæres i mindre stykker. Løg renses og skæres i ringe. Krydderurter skylles og tørres i køkkenrulle.

Kog de nye Danske kartofler i let saltet vand i 15 minutter.

Servering: Sild, kartofler og løg anrettes på en tallerken som vist her på billedet oven for. Smør og creme fraiche serveres hertil.

Pynt: Krydderurter af det du har i haven. Her er brugt citron-melisse.

Drikkelse: En kold hvidvin passer godt til retten.

Tip: Du kan naturligvis også bruge dine egne, som du finder opskriften på ovenfor.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.