8 gammeldags modnede marinerede sildefileter
1 kg nye Danske kartofler opgravet samme dag 2 løg 1 bdt. forårsløg 200 g smør 4 spsk. creme fraiche Salt Peber Krydderurter af det du har i haven til pynt Verdens nemmeste middagsret her i juni måned |
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Opskrift Nr. 52
|
Fremgangsmåde uden ansvar: De nye Danske kartofler skylles og skrabes med en handske. Se billedet under Syv "seje" stegte sild. Spring løg renses og skæres i mindre stykker. Løg renses og skæres i ringe. Krydderurter skylles og tørres i køkkenrulle.
Kog de nye Danske kartofler i let saltet vand i 15 minutter. Servering: Sild, kartofler og løg anrettes på en tallerken som vist her på billedet oven for. Smør og creme fraiche serveres hertil. Pynt: Krydderurter af det du har i haven. Her er brugt citron-melisse. Drikkelse: En kold hvidvin passer godt til retten. Tip: Du kan naturligvis også bruge dine egne, som du finder opskriften på ovenfor. |