Tuntatar med friske urter - Til en frokostret

Indkøbsliste for 4 voksne

400 g *Sushi Tun
1 bundt frisk koriander
1 bundt frisk purløg
1 bundt frisk mynte
1 bundt frisk dild
1 moden avocado
1 lille æble, skrællet
2 spsk. valnødder, let knuste
2 lime frugter, kun saften
2 spsk. valnøddeolie
1 spsk. fiskesauce

Pynt:
1 romainesalat
1 til 2 tomater
2 spsk. valnøddeolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 fed hvidløg

Salt og peber fra møllen sættes på bordet sammen med et godt valnøddebrød.
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden

Opskrift Nr. 149
Tuntatar med friske urter. Serveret på en pyntet tallerken
Tuntatar med friske urter. Serveret på en pyntet tallerken

Vi lavede retten for 2 personer med salaten pyntet med sød chilisauce

Fremgangsmåde uden ansvar: Skær tun i fine tern. Skær avocadoe og æble i fine tern. Hak koriander, purløg og mynte. Rør tun, avocado, æble, koriander, purløg, mynte og knuste valnødder forsigtigt sammen. Smag til med limesaft, valnøddeolie og fiskesauce. (Husk på Fish Sauce er salt). Salt og peber sættes på bordet.

Fordel massen i 4 portionsforme og sæt dem i køleskabet i et par timer. Eller her anrettet på to tallerkner.

Servering: Vend portionsformene ud på 4 tallerkner og server med grøn salat og et godt valnøddebrød.

Drikkelse: Man kan både drikke en kold, overgæret og upasteuriseret hvedeøl eller en let, syrlig hvidvin til retten. Vælg selv.

Tip: Hvis du vil prøve med andre fiskearter, kan jeg anbefale: Laks, havørred, torsk, lange, kulmule, kuller, hellefisk, havaborre og fra skaldyr kan nævnes: rejer, krabber, hummer, kammuslinger og havsnegle. Valnøddeolie kan være svært at skaffe. Så brug sesamolie og sesamfrø i stedet for.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.