Isokern skorstenskapper til røgeovn

Jeg har valgt at bringe dette billede, selv om billedet er af dårlig kvalitet. Det er fordi, du skal købe de rigtige Isokern skorstenskapper DM58 hos firmaet i Jylland Schiedel Isokern A/S. Billedet er af den transport-skadet skorstenskappe. Det er ingen kritik til firmaet, da den selvfølgelig blev erstattet uden beregning. Det viser blot, hvorfor den ikke mere er godkendt til skorstens-bygning, men den er fremragende til bygning af en røgeovn. Hvis du går ind på deres website, finder du også en prisliste over Kapper S-45830 på side 25.

Web-site: Schiedel     E-mail: SchiedelPage

Isokern
Schiedel Skorstene ApS
Industrivej 23
7470 Karup
Telefonnummer til salgsafdelingen:
+45 70102011

EFTERSKRIFT: Jeg har flere gange prøvet at kontakte Isokern per e-mail, men de har aldrig svaret tilbage. Mons tro om de har lukket? Nå! der kom et svar til sidst, se nedenfor.

Hej Jørgen Walter !

Tak for din henvendelse. Jeg kan oplyse, at DM58 kappen stadig produceres her til det Svenske marked. Det betyder, at denne kappe stadig kan købes gennem Tømmerhandlere, Byggemarkeder, Trælasthandlere o.s.v. Det er ikke et produkt, vi normalt markedsfører i Danmark, og det vil derfor ofte være nødvendigt at opfordre forhandleren til at kontakte Schiedel Isokern for priser og leveringstid.
Med venlig hilsen
Schiedel ISOKERN A/S
Steffen Hansen
Chef teknisk afd.
Direkte tlf. 96 62 52 07

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.  


one.com
one.com