walter1400 Til 1 kg udbenet fjerkræ - and / gås / kylling bruges følgende: 1,115 kg - kød før - meat before 100 mg/kg kød Jeg går efter en max grænseværdi Nitrit 100 mg / kg kød    
walter1400 1 kg of boned poultry  - duck  goose chicken - the following is used: 0,943 kg - kød efter meat after 65 mg/kg kød I go for a max limit of Nitrite 100 mg / kg meat    
  gram/kg Krydderier Spices 0,6% Nitritsalt % - Nitrite salt % Andebryst 15,4% Vægttab efter tilberedning - Weight loss after cooking    
  20,02 Almindelig Køkkensalt Ordinary table salt 22,3 22 Vægttab bør ligge mellem 10% og 20% for god holdbarhed    
  10,50 Nitritsalt 0,6 % Nitrite salt 0.6% 11,7 12 Weight loss should be between 10% and 20% for good durability    
  5 Brun Farin Brown Farin 5,6 6 Antal gram af salt, sukker og krydderier rundet op    
  3 Løgs pulver / granulat Onion powder / granules 3,3 3 Number of grams of salt, sugar and spices rounded up    
  3 Hvidløgs pulver / granulat Garlic powder / granules  3,3 3 Det giver en saltningsgrad på 3,1 %    
  3 Sort peber, knust Black pepper, crushed 3,3 3 It gives a degree of salting 3,1 %    
  3 Paprika, sød Paprika, sweet 3,3 3 Vægt tab er fint -Weight loss is fine    
  2 Cayenne peber hot, pulver Cayenne pepper hot, powder 2,2 2 God holdbarhed - Good durability    
  2 Nelliker, stødt Carnations, crushed 2,2 2 Aktuel tilsat mængde Natriumnitrit 65 mg / kg kød    
  1 Natriumaskorbat E301 Sodium ascorbate E301 1,1 1 Actual added amount of Sodium Nitrite 65 mg / kg meat    
            Brugsanvisning - Instructions for use    
  NB: Det er ikke meningen, at fjerkræ skal opbevares længe, men tilberedes straks efter røgning Regnearket er Password beskyttet - The spreadsheet is Password protected.    
  Indsæt kg kød i E1 før tilberedning - Insert kg of meat in E1 before cooking    
  17 Krydderier gram Sukker og salt gram 40 57 Indsæt kg kød i E2 efter tilberedning - Insert kg of meat in E2 after cooking    
    3  % Målsøgning på saltningsgraden Se også Ark Salt DK - See also Ark Salt DK    
    walter     Gælder for fjerkræ                 Reg Nr. 1400    
    Vægt tab er for lidt -Weight loss is too little 0 til 10% For lidt  Udarbejdet af Jørgen Walter ©                 
    Vægt tab er fint -Weight loss is fine 10 til 20% Tilpas www.walter-lystfisker.dk                 
    Vægt tab er for meget -Weight loss is too much 20 til 30% For meget COPYRIGHT © 2014                
    Dårlig holdbarged - Poor durability Indsæt værdier i de gule celler. De blå og grønne celler bruges til "Målsøgning"            
    God holdbarhed - Good durability Brug "Hvad hvis-analyse målsøgning" på Nitritsalt for at finde den korrekte værdi for antal gram      
    For stort vægttab - Excessive weight loss Saltningsgraden justeres med almindelig køkkensalt. Her kan også anvendes: "Hvad hvis-analyse målsøgning"