walter1400 |
Til 1 kg udbenet
fjerkræ - and / gås / kylling bruges følgende: |
1,115 |
kg - kød
før - meat before |
100 |
mg/kg kød |
Jeg går efter en max grænseværdi Nitrit 100 mg
/ kg kød |
|
|
walter1400 |
1 kg of
boned poultry - duck goose chicken - the following is used: |
0,943 |
kg - kød efter
meat after |
65 |
mg/kg kød |
I go for a max limit of Nitrite 100 mg / kg meat |
|
|
|
gram/kg |
Krydderier |
Spices |
0,6% |
Nitritsalt % -
Nitrite salt % |
Andebryst |
15,4% |
Vægttab efter tilberedning - Weight loss after cooking |
|
|
|
20,02 |
Almindelig
Køkkensalt |
Ordinary table
salt |
22,3 |
22 |
Vægttab
bør ligge mellem 10% og 20% for god holdbarhed |
|
|
|
10,50 |
Nitritsalt 0,6 % |
Nitrite salt 0.6% |
11,7 |
12 |
Weight
loss should be between 10% and 20% for good durability |
|
|
|
5 |
Brun Farin |
Brown Farin |
5,6 |
6 |
Antal
gram af salt, sukker og krydderier rundet op |
|
|
|
3 |
Løgs pulver /
granulat |
Onion powder /
granules |
3,3 |
3 |
Number
of grams of salt, sugar and spices rounded up |
|
|
|
3 |
Hvidløgs pulver
/ granulat |
Garlic powder /
granules |
3,3 |
3 |
Det giver en saltningsgrad på 3,1 % |
|
|
|
3 |
Sort peber,
knust |
Black pepper,
crushed |
3,3 |
3 |
It gives a degree of salting 3,1 % |
|
|
|
3 |
Paprika, sød |
Paprika, sweet |
3,3 |
3 |
Vægt tab er fint -Weight loss is fine |
|
|
|
2 |
Cayenne peber
hot, pulver |
Cayenne pepper
hot, powder |
2,2 |
2 |
God holdbarhed - Good durability |
|
|
|
2 |
Nelliker, stødt |
Carnations,
crushed |
2,2 |
2 |
Aktuel tilsat mængde Natriumnitrit 65 mg / kg kød |
|
|
|
1 |
Natriumaskorbat
E301 |
Sodium ascorbate
E301 |
1,1 |
1 |
Actual added amount of Sodium Nitrite 65 mg / kg meat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brugsanvisning - Instructions for use |
|
|
|
NB: Det er ikke meningen, at
fjerkræ skal opbevares længe, men tilberedes straks efter røgning |
Regnearket er Password beskyttet - The spreadsheet is
Password protected. |
|
|
|
Indsæt kg kød i E1 før tilberedning - Insert kg of meat in
E1 before cooking |
|
|
|
17 |
Krydderier gram |
Sukker og salt
gram |
40 |
57 |
Indsæt kg kød i E2 efter tilberedning - Insert kg of meat
in E2 after cooking |
|
|
|
|
3 |
% |
Målsøgning på saltningsgraden |
Se også Ark Salt DK - See also Ark Salt DK |
|
|
|
|
walter |
|
|
Gælder for fjerkræ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Reg Nr. 1400 |
|
|
|
|
Vægt tab er for lidt -Weight loss is too little |
0 til 10% |
For lidt |
Udarbejdet af Jørgen Walter © |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vægt tab er fint -Weight loss is fine |
10 til 20% |
Tilpas |
www.walter-lystfisker.dk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vægt tab er for meget -Weight loss is too much |
20 til 30% |
For meget |
COPYRIGHT © 2014 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dårlig holdbarged - Poor durability |
Indsæt værdier i de
gule celler. De blå og grønne celler bruges til
"Målsøgning" |
|
|
|
|
|
|
|
|
God holdbarhed - Good durability |
Brug "Hvad hvis-analyse målsøgning"
på Nitritsalt for at finde den korrekte værdi for antal gram |
|
|
|
|
|
For stort vægttab - Excessive weight loss |
Saltningsgraden justeres med almindelig
køkkensalt. Her kan også anvendes: "Hvad hvis-analyse målsøgning" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|