walter1400 |
Til 1 kg udbenet fjerkræ - and / gås / kylling bruges
følgende: |
0,800 |
kg - kød
før - meat before |
100 |
mg/kg kød |
Jeg går efter en max grænseværdi Nitrit 100 mg
/ kg kød |
|
|
walter1400 |
1 kg of
boned poultry - duck goose chicken - the following is used: |
0,700 |
kg - kød efter
meat after |
60 |
mg/kg kød |
I go for a max limit of Nitrite 100 mg / kg meat |
|
|
|
gram/kg |
Krydderier |
Spices |
0,6% |
Nitritsalt % -
Nitrite salt % |
Andelår |
12,5% |
Vægttab efter tilberedning - Weight loss after cooking |
|
|
|
19,8198 |
Almindelig
Køkkensalt |
Ordinary table
salt |
15,9 |
16 |
Vægttab
bør ligge mellem 10% og 20% for god holdbarhed |
|
|
|
10,50 |
Nitritsalt 0,6 % |
Nitrite salt 0.6% |
8,4 |
8 |
Weight
loss should be between 10% and 20% for good durability |
|
|
|
5 |
Brun Farin |
Brown Farin |
4,0 |
4 |
Antal
gram af salt, sukker og krydderier rundet op |
|
|
|
3 |
Løgs pulver /
granulat |
Onion powder /
granules |
2,4 |
2 |
Number
of grams of salt, sugar and spices rounded up |
|
|
|
3 |
Hvidløgs pulver
/ granulat |
Garlic powder /
granules |
2,4 |
2 |
Det giver en saltningsgrad på 3 % |
|
|
|
3 |
Sort peber,
knust |
Black pepper,
crushed |
2,4 |
2 |
It gives a degree of salting 3 % |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vægt tab er fint -Weight loss is fine |
|
|
|
|
|
|
|
|
God holdbarhed - Good durability |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aktuel tilsat mængde Natriumnitrit 60 mg / kg kød |
|
|
|
|
|
|
|
|
Actual added amount of Sodium Nitrite 60 mg / kg meat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brugsanvisning - Instructions for use |
|
|
|
NB: Det er ikke meningen, at
fjerkræ skal opbevares længe, men tilberedes straks efter røgning |
Regnearket er Password beskyttet - The spreadsheet is
Password protected. |
|
|
|
Indsæt kg kød i E1 før tilberedning - Insert kg of meat in
E1 before cooking |
|
|
|
6 |
Krydderier gram |
Sukker og salt
gram |
28 |
34 |
Indsæt kg kød i E2 efter tilberedning - Insert kg of meat
in E2 after cooking |
|
|
|
|
3,0 |
% |
Målsøgning på saltningsgraden |
Se også Ark Salt DK - See also Ark Salt DK |
|
|
|
|
walter |
|
|
Gælder for fjerkræ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Reg Nr. 1400 |
|
|
|
|
Vægt tab er for lidt -Weight loss is too little |
0 til 10% |
For lidt |
Udarbejdet af Jørgen Walter © |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vægt tab er fint -Weight loss is fine |
10 til 20% |
Tilpas |
www.walter-lystfisker.dk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vægt tab er for meget -Weight loss is too much |
20 til 30% |
For meget |
COPYRIGHT © 2014 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dårlig holdbarged - Poor durability |
Indsæt værdier i de
gule celler. De blå og grønne celler bruges til
"Målsøgning" |
|
|
|
|
|
|
|
|
God holdbarhed - Good durability |
Brug "Hvad hvis-analyse målsøgning"
på Nitritsalt for at finde den korrekte værdi for antal gram |
|
|
|
|
|
For stort vægttab - Excessive weight loss |
Saltningsgraden justeres med almindelig
køkkensalt. Her kan også anvendes: "Hvad hvis-analyse målsøgning" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|