Beregning af alkohol procenten på din kryddersnaps

Jeg en lystfisker i Skandinavien

Denne side findes kun på Dansk og er velegnet til PC - Tablet - Mobile

Fremgangsmåde uden ansvar: Du kommer fra en side med en frugt / bær beregner af vandindhold og sukkerindhold. Disse to værdier skal bruges. Her er det VANDINDHOLDET I GRAM, som skal indsættes i første række. Alkohol i ml tilsat bærrene skal indsættes i anden række og alkohol Vol.% i tredje række. Husk decimalpunktum [37.5] og ingen [%] tegn. Der er også 22 individuelle beregner af frugt / bær, med fast vand % og fast sukker %, som du kan være kommet fra.

Eksempel: Lad mig vise dig et eksempel med Aroniabær: Du har afvejet 400 g aroniabær, indsæt 400 i "Aroniabær vægt i gram" og klik "Beregn værdierne for Aroniabær" og aflæs 316 g vandindhold og 32 g sukkerindhold. Klik "Gå til beregning af alkohol %Vol". Så er du endt her. Indsæt nu 316 g i "Bærrenes vandindhold i gram". Hæld en afmålt mængde Alkohol i ml over bærrene, indsæt mængden i ml f.eks. 1400 ml. Noter alkohol styrken i Vol.% og indtast værdien f.eks. 37.5 [% tegnet skal ikke indtastes]. Klik "Beregn alkohol styrken i Vol.% i Kryddersnapsen". Aflæs 30.6 Vol.% hvilket er over 28 %, som er minimum for en Kryddersnaps af Likør-Typen. For at hæve alkoholstyrken kan du gøre flere ting: 1. Færre bær - 2. Mere alkohol - 3. Stærkere alkohol. Brug den Vodka eller Snaps, som du synes bedst om.

Bærrenes vandindhold i gram [ml]    
Alkohol i ml tilsat bærrene
Alkohol i Vol.%
Beregn ml 100% alkohol tilsat
Beregn ml 100% vand tilsat    
Beregn ml vand total
Beregn Alkohol Vol.% i Kryddersnapsen  

Gå til beregning af sukker %

HUSK!   UDSKRIV SIDEN FØRST, DU SKAL BRUGE DISSE DATA

Skål og Go' bryg
Jørgen Walter

Tilbage til siden, hvor du kom fra.