Beregning af alkohol procenten på din kryddersnaps
|
Fremgangsmåde uden ansvar: Du kommer fra en side med en frugt / bær beregner af vandindhold og sukkerindhold. Disse to værdier skal bruges. Her er det VANDINDHOLDET I GRAM, som skal indsættes i første række. Alkohol i ml tilsat bærrene skal indsættes i anden række og alkohol Vol.% i tredje række. Husk decimalpunktum [37.5] og ingen [%] tegn. Der er også 22 individuelle beregner af frugt / bær, med fast vand % og fast sukker %, som du kan være kommet fra.
Eksempel: Lad mig vise dig et eksempel med Aroniabær: Du har afvejet 400 g aroniabær, indsæt 400 i "Aroniabær vægt i gram" og klik "Beregn værdierne for Aroniabær" og aflæs 316 g vandindhold og 32 g sukkerindhold. Klik "Gå til beregning af alkohol %Vol". Så er du endt her. Indsæt nu 316 g i "Bærrenes vandindhold i gram". Hæld en afmålt mængde Alkohol i ml over bærrene, indsæt mængden i ml f.eks. 1400 ml. Noter alkohol styrken i Vol.% og indtast værdien f.eks. 37.5 [% tegnet skal ikke indtastes]. Klik "Beregn alkohol styrken i Vol.% i Kryddersnapsen". Aflæs 30.6 Vol.% hvilket er over 28 %, som er minimum for en Kryddersnaps af Likør-Typen. For at hæve alkoholstyrken kan du gøre flere ting: 1. Færre bær - 2. Mere alkohol - 3. Stærkere alkohol. Brug den Vodka eller Snaps, som du synes bedst om. HUSK! UDSKRIV SIDEN FØRST, DU SKAL BRUGE DISSE DATA Skål og Go' bryg Jørgen Walter Tilbage til siden, hvor du kom fra. |