Beregning af vand og sukker i hyben til kryddersnaps

Jeg en lystfisker i Skandinavien

Denne side findes kun på Dansk og er velegnet til PC - Tablet - Mobile

Hyben indeholder 83.4% vand og 8.6% sukker.

Indsæt: frugt vægt i gram
Indsæt: frugt vand %
Indsæt: frugt sukker %
Indsæt: alkohol brugt i ml
Indsæt: alkohol brugt i Vol.%
Beregn: vandindhold i ml
Beregn: sukkerindhold i gram   
Beregn: 100 % alkohol i ml
Beregn: alkohol i Vol.%
Beregn: sukker %

Herefter kan du gå til:

Beregning af vand & sukker & Alkohol Vol.% i frugt og bær til kryddersnaps

HUSK!   UDSKRIV SIDEN FØRST, DU SKAL BRUGE DISSE DATA
Hyben må ikke være grønne eller gule. De indeholder pektin og snapsen bliver geleagtig
Hyben må ikke være grønne eller gule. De indeholder pektin og snapsen bliver geleagtig
Skål og Go' bryg
Jørgen Walter

Tilbage til siden, hvor du kom fra.