Opskrifter

Vakuum saltning af kød og gourmentsaltberegning

Med vakuum saltning af kød og brug af 2,4 % salt er man sikker på ikke at oversalte sit kød. Med regne tabellen herunder er det muligt at udregne mængden af salt i forhold til mængden af kød. Default mængde kød er 1000 gram og salt 24 gram, som er 2,4 %.

1. Indsæt kød i gram og salt i gram tast "Beregn Saltningsgrad i %" og Saltningsgrad i % kan aflæses.
2. Kødvægten er mellem 10 gram og 10000 gram.
3. Saltvægten er mellem 1 gram og 1000 gram.

Det er vigtig at bruge decimal punktum, hvis det kræves. Beregnes med 3 decimaler.
Reset til default hver gang du vil indtaste nye værdier.


 
Kød vægt i gram
Salt i gram
Saltningsgrad i %
Kommentar til saltningsgrad
     

Tast dine værdier af kød og salt ind i gram. Klik på "Beregn Saltningsgrad i %". Saltningsgrad aflæses med 3 decimaler.

Excel regneark til beregning af salt, sukker og krydderier for vakuum saltning
Saltning - Tørring - Hærdning - Røgning - Modning af kød

English version

 
Tilbage til siden, hvor du kom fra  


one.com
one.com