Opskrifter for Tablet og Mobil telefonI am writing this page in English with Google translator. Click the English version and see the result.
Denne Danske side er velegnet til PC - Tablet - Mobil telefon. |
Vakuum saltning af kød og gourmentsaltberegningMed vakuum saltning af kød og brug af 2,4 % salt er man sikker på ikke at oversalte sit kød. Med regne tabellen herunder er det muligt at udregne mængden af salt i forhold til mængden af kød. Default mængde kød er 1000 gram og salt 24 gram, som er 2,4 %.
1. Indsæt kød i gram og salt i gram tast "Beregn Saltningsgrad i %" og Saltningsgrad i % kan aflæses. 2. Kødvægten er mellem 10 gram og 10000 gram. 3. Saltvægten er mellem 1 gram og 1000 gram. Det er vigtig at bruge decimal punktum, hvis det kræves. Beregnes med 3 decimaler. Reset til default hver gang du vil indtaste nye værdier. |
Tast dine værdier af kød og salt ind i gram. Klik på "Beregn Saltningsgrad i %". Saltningsgrad aflæses med 3 decimaler.
Excel regneark til beregning af salt, sukker og krydderier for vakuum saltning Saltning - Tørring - Hærdning - Røgning - Modning af kød Tilbage til siden, hvor du kom fra |
one.com |