Køb og Salg af Fiskegrej, El. Artikler, Radio & TV Udstyr

Siden revideres efterhånden der kommer flere artikler til salg og når de sælges


Kontakt mig via min Gæstebog

Shimano Yasei Vertical Jiggin MH Model SY

Vertical Jigging betyder egentlig lodret pilkning. Det gør man oftest fra båd, men det kan også udføres fra havnekanten. Fiskestangen har Shimano screw-down hjulholder. Stangen er monteret med 8 løberinge udformet for multihjul. Stangen er ny og ubrugt.

Data for fiskestangen: Stangen er 1,85 m 6'1"- Kastevægt: 7-28 g - Ikke delbar med 8 løberinge - Transportlængde: 185 cm - HPC100 & Biofiber klinge - Top aktion - Fuji Alconite K-type løberinge - Power kork håndtag - Shimano screw-down hjulholder - Egen vægt 122 g - En velegnet pilkestang fra båd til de store gedder, sandarter og aborrer, men kan også bruges som spinnestang med multihjul til Å og sø fiskeri samt til Put & Take fiskeri efter store ørreder og aborrer - Leveres i flot, sort stofpose.

Vægt 1 kg køber betaler fragt 42,00 kr. Kontant ved afhentning eller Mobil Pay før forsendelsen.

Afhentnings pris kun 360,00 DKK.
Shimano Yasei Vertical Jiggin MH Model SY
Shimano Yasei Vertical Jiggin MH Model SY
Fiskenet, Westin W3 CR Landingsnet XL

Jeg har forkøbt mig med et fangstnet til stør, som er for stort til mit brug. Fangstnettet er derfor helt nyt og aldrig brugt. Det er størrelsen XL og ny prisen er 699,00 kr. Jeg vil sælge det med en nedslag i prisen for 425,00 ved afhentning på min bopæl. Hvis det skal sendes vil prisen være 525,00 kr. med fragt og pakning.

Data for fiskenettet: 70 cm bred, 85 cm lang, 80 cm dyb og håndtags længde 120 cm. Nettet er knudeløs og gummieret. Kraftig dobbelt klik lukning. Har cm mål på håndtaget.

Meget velegnet til stør fiskeri i Put & Take søer.

Vægt 1 - 5 kg køber betaler fragt 59,00 kr. Pakning 41,00 kr. Kontant ved afhentning eller Mobil Pay før forsendelsen.

Afhentnings pris kun 425,00 DKK.
Fiskenet, Westin W3 CR Landingsnet XL
Fiskenet, Westin W3 CR Landingsnet XL

Tilbage til siden, hvor du kom fra.  

one.com
one.com