Køb og Salg af Fiskegrej, El. Artikler, Radio & TV Udstyr

Siden revideres efterhånden der kommer flere artikler til salg og når de sælges


Kontakt mig via min Gæstebog

Ostepresse med S. G. Digital pressevægt aflæsning 0 til 50 kg.

Kontant pris ved afhentning 550,00 DKK

Solgt

Ostepresse med S. G. Digital pressevægt


En pressevægt er et "MUST", hvis man laver faste oste. Det måtte jeg sande, dengang jeg var aktiv i "BRANCHEN", selvom det var på amatørbasis. Derfor studerede jeg, hvordan man gjorde, og fik lavet en Strain Gage presse med digital aflæsning op til 50 kg. Jeg er flyttet og kan ikke lave oste mere i min pensionistbolig.

Der medfølger: Pressestanden (hvid) med fjeder, Strain Gage pladen (grøn), Elektronik med digital aflæsning (blå box), Power Supply (PSU) (sort kabinet), En hvid presseskål med huller (lille), En hvid presseskål med huller (stor) og rund presseplade. Desuden en ostemasseskærer og en egetræsforlængerklods.

Find yderligere oplysninger på min hjemmeside: www.walter-lystfisker.dk - gå ind på siden "Ost", så finder du også osteopskrifter.

Sendes helst ikke, men hvis - så betaler køber fragt op til 5 kg med GLS og betaler indkøb af pakkemateriale 100 kr.

Kontant eller MobilePay.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

LYSTFISKER BOGEN 1943, Flere Danske Lystfisker

Kontant pris ved afhentning 100,00 DKK

Shimano Yasei Dropshot 195


En bog om Lystfisker i ferske vande skrevet af de mest kendte danske Lystfisker og eksperter på hver sit område. Fiskenes biologi samt pleje og udsætning er behandlet af vore anerkendte og andre videnskabsmænd.
Bogen har 79 år på bagen og er et klenodie. Selv om den er så gammel er den i pæn stand. Ingen "æseløre" og ryggen er i hel stand. 308 sider. Bogen vejer 1200 gram pakket.
Køber betaler fragt 55 kr.
Kontant eller mobilepay.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Digital Terrestrial HD Receiver, Strong SRT 8209, Perfekt

Kontant pris ved afhentning 100,00 DKK

Shimano Yasei Dropshot 195


Receiveren er sprit ny (købt 10/09/2020) og ikke brugt, kun kontrolleret og pakket i kassen igen. Jeg købte 2 stk. for PVR optagelse men opgav projektet. Ny pris 289,00 kr. + fragt var 318,00 kr.
Receiveren er ikke til betalingskort.
Fragt og forsendelses omkostninger 100,00 kr. betales af køber.
Kontant eller mobilepay.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Fiskestang, Shimano Yasei Vertical Jigging MH kode: CYAAXVJMH

Kontant pris ved afhentning 575,00 DKK

Shimano Yasei Vertical Jigging MH kode CYAAXVJMH


Stangen er 1,85 m eller 6'1"- Kastevægt: 7-28 g - Ikke delbar med 12 løberinge - Transportlængde: 185 cm - HPC100 & Biofiber klinge - Parabolisk aktion - Fuji Alconite K-type løberinge

Power kork håndtag - Shimano screw-down hjulholder med trigger håndtag for multihjul - Egen vægt 114 g - En velegnet spinnestang til Å og sø fiskeri samt Put & Take fiskeri efter store aborrer og ørreder - I flot, sort stofpose.

Ikke brugt. Køber betaler fragt 55 kr.
Kontant eller mobilepay.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Fiskestang, Shimano Yasei Jerkbait H kode: CYAAXJBH

Kontant pris ved afhentning 575,00 DKK

Shimano Yasei Jerkbait H kode CYAAXJBH


Stangen er 2,00 m el. 6fod7". Kastevægt 70 til 110 gram. Ikke delbar med 9 løberinge. Transportlængde 2 meter. HPC100 & Biofiber klinge. H stiv klinge til Jerkbait. Fuji Alconite K-type løberinge.

Power kork håndtag. Shimano screw-down hjulholder med trigger håndtag for multihjul. Øje til krogholder. Egen vægt 157 g.

Velegnet til Å- og sø fiskeri efter store gedder. I flot sort stofpose.

Ikke brugt. Sendes (helst ) ikke. Men køber betale fragten og særlig indpakning for fiskestænger. Ca. 75,00 kr.

Kontant eller mobilepay.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Fiskestang. Kun bundstykke til Aspius

Kontant pris ved afhentning 100,00 DKK

Fiskestang. Kun bundstykke til Aspius


Bundstykke til Shimano Aspius 9 fod / 2,7 m. CW 7 til 28 g. Bundstykket måler 132 cm og *FE rullen måler 7 cm. Den er lidt konisk: Top mål Ø 8,05 mm og bund mål Ø 8,35 mm. Bundstykket er med HPC100 og Biofiber klinge ( Det knækkede topstykke var med ”Hurtig aktion” ) Det ene øje på bundstykket er: Fuji Alconite K-type. Power kork håndtag med Shimano screw-down hjulholder. Øje for krogholder. Transportlængde 139 cm, hvoraf kork delen udgør 50 cm.

Bundstykket kan måske passe til andre fiskestænger med en intakt topstykke på ca. 132 cm. MobilePay 155,00 kr. og det er inklusiv fragt med GLS i Danmark. Stangen har taget et par store fisk, men den sidste var for stor og toppen knækkede. Jeg fik dog landet havørreden – 85 cm og 7,5 kg.

*En FErulle var betegnelsen på en metalferulle til at samle lange bambusfiskestænger med. Nu er der en tab i bundstykket, som går ind i topstykket. Det kaldes en ”Speed lock samling”.

MobilePay 155,00 kr. og det er inklusiv fragt med GLS i Danmark.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 


one.com
one.com