Beregning af vand og sukker i rønnebær til kryddersnaps

Jeg en lystfisker i Skandinavien

Denne side findes kun på Dansk og er velegnet til PC - Tablet - Mobile

Rønnebær indeholder 80% vand og 7.5% sukker.
Sukkerindhold er mellem 5% og 10%. Derfor sat til 7.5%

Indsæt: frugt vægt i gram
Indsæt: frugt vand %
Indsæt: frugt sukker %
Indsæt: alkohol brugt i ml
Indsæt: alkohol brugt i Vol.%
Beregn: vandindhold i ml
Beregn: sukkerindhold i gram   
Beregn: 100 % alkohol i ml
Beregn: alkohol i Vol.%
Beregn: sukker %

Herefter kan du gå til:

Beregning af vand & sukker & Alkohol Vol.% i frugt og bær til kryddersnaps

HUSK!   UDSKRIV SIDEN FØRST, DU SKAL BRUGE DISSE DATA
Jeg har lavet en Rønnebær Safran Snaps Nr. 43
Jeg har lavet en Rønnebær Safran Snaps Nr. 43
Skål og Go' bryg
Jørgen Walter

Tilbage til siden, hvor du kom fra.