I am writing this page in English with Google translator. Click the English version and see the result.
Denne "Logi Mobil" side er egnet til mobil telefon

 

Udlej dit sommerhus ved et fiskevand i Danmark gennem mit websted Skattehajen Undgå Skattehajen. God fornøjelse!                

DANMARK

Langå Camping
Langå Camping. Foto: Ervin Tekst: Jørgen

Har du et sommerhus, som ligger tæt ved et godt fiskevand, og gerne vil leje det ud i fiskesæsonen, kan du sende mig en e-mail. Artiklen kommer så her på siden.

Dette gælder også for hytter på campingpladser, som ligger ved et fiskevand.

Send et billede af sommerhuset eller hytten med en beskrivelse af indretningen og beliggenhed, samt pris på ugebasis. Gerne en kort beskrivelse af fiskevandet med fangst muligheder.

For at din SPONSOR annonce bliver optaget her på mit websted, skal du oplyse: Navn, adresse, telefon nr. og e-mail. En uges gratis ophold i huset eller hytten eller fri camping i telt op til 2 uger på campingpladsen til at skrive en fiskereportage i er, hvad jeg skal bruge. Kontakt mig via min gæstebog

Hyr ut sommerstugan vid ett fiskevattendrag i Sverige genom min hemsida Skattehajen Undvik skattehajen. Njut av!                

SVERIGE

Lejligheder ved Ljusnefors Camping
Lejligheder ved Ljusnefors Camping. Foto: Jørgen Tekst: Rune

Sommarstugeuthyrare vid svenska fiskevatten kan få en SPONSOR Web reklam plats på en dansk, välbesökt sportfiskesajt.

Vill du hyra ut en stuga, belägen nära ett bra fiskevatten veckovis under fiske-säsong? Skicka information: Karta, beskrivning av stugan, pris per vecka, avstånd till vattnet, beskrivning av fiskevattnet, länk till fiskeplatsens regler, fångst-möjligheter samt bilder. Lämna så detaljerad information som möjligt, så att vi kan presentera er stuga på bästa sätt. Stuga vid strömmande vatten anses extra attraktivt!

Att SPONSRA annonsen tas upp här på min webbplats, måste du ange namn, adress, telefonnummer och e-post. En veckas gratis vistelse i sommerstugan eller koja eller fri camping i tält upp till 2 veckor vid lägret för att skriva en kommentar i fisk är vad jag behöver. Kontakta mig via min gästbok

Lei ut ditt sommerhus ved fiskevann i Norge gjennom mit websted Skattehajen Unngå skattehaien. Nyt!                

NORGE

Sæter-hytte i Haukedalen
Sæter-hytte i Haukedalen. Foto: Terje Tekst: Terje

Har du et sommerhus som ligger tett ved et godt fiskevann og gjerne vil leie det ut i fiskesesongen, kan du sende meg en e-mail. Artikkelen kommer på siden min.

Send et bilde av huset med en beskrivelse av innredningen og beliggenhet, og priser på ukebasis. Gjerne en kort beskrivelse av fiskevannet med fangst muligheter.

Til SPONSOR annonsen vil bli spilt inn her på siden min, må du angi: navn, adresse, telefonnummer og e-post. En ukes gratis opphold i huset eller hytta, eller gratis camping i telt opptil 2 uker i leiren for å skrive en kommentar i fisk er det jeg trenger. Kontakt meg via min gjestebok

Hire your summer house at a good fishing water in Denmark through my website Skattehajen Avoid the Tax Shark. Enjoy!                

ENGLISH

Ulvstugan i Sverige
Foto & Tekst: Jørgen Walter

Have You got a summer house, located close to good fishing water, and You would like to rent it in the fishing season, you can send me an e-mail. The article will be included on my website

This also applies to huts on campsites, located at a fishing water.

Send a picture of the summer house or hut with a description of the decor and location, with prices on a weekly basis, and a brief description of the fishing water with fishing opportunities.

To record your SPONSOR advertisement on my website, you must indicate: name, address, telephone number and e-mail. A week's free stay in the cottage or hut, or free camping in a tent up to 2 weeks at the camp to write a fishing report, is what I need. Contact me via my Guestbook

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Danmark Langå Camping ved Gudenåen

Camping hytterne på Langå Camping ligger i skønne omgivelser lige ned til Gudenåen. Der er fire størrelser af hytter, således du altid kan tilpasse hytten til dig og dine fiskekammerater. Du finder også alt nødvendigt køkkengrej i hytten, så det er minimalt, hvad du skal slæbe med.

Den mindste hytte er på 12 m² og beregnet til 4 personer. Den mellemste hytte er på 16 m² og beregnet til 6 personer. Den største hytte er på 20 m² og beregnet til 8 personer. De to største hytter har overdækket terrasse med havebord og stole, desuden findes der også en grill til husene.

Husene har 2 koge blus, køleskab og TV. Dyner og puder indgår, sengelinned medbringer du selv, eller kan lejes mod en lille mer pris. Bad med varmt og kold vand samt toiletter findes i hovedbygningen nær ved husene.

De nye hytter fra 2006 og 2012
En af de nye hytter fra 2006
Klik på billedet for Langå Camping

Sidste nyt i 2006: 3 nye og særdeles flotte og velindrettede hytter på 25 kvm med komplet, moderne køkken 6 sengepladser fordelt på to soveværelser og en hems. Toilet med håndvask findes også i huset. Bad med varmt og koldt vand kan tages lige overfor i hovedhuset.

De nye hytter fra 2006 og 2012
En af de nye hytter fra 2012
Foto & Tekst: Jørgen Walter

Sidste nyt i 2012: 3 nye hytter på 14 kvm for 4 personer med komplet, moderne køkken 4 sengepladser fordelt på en køjeseng og sovesofa. Bad med varmt og koldt vand kan tages lige overfor i hovedhuset.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Sverige Ljusnefors Camping i Ljusne

Campingpladsen ligger i stille, rolige omgivelser lige ned til Ljusneelven, og har sin egen bådehavn. Campingpladsen er omgivet af skov til den modsatte side. Der findes 18 standpladser med el. udtag for campingvogne, samt 4 enkelt liggende hytter til 4 personer langs elven. I hovedhuset findes der 2 lejligheder og i annekset 3 værelser med fælles køkken og bad.

Faciliteterne på camping pladsen er gode. Der er 3 toiletter med bad, stort fælles køkken med bageovn, så du kan bage dit eget rugbrød.

Vaskemaskine og tørretumbler findes også.

Ved elven er der en badstue med brænde opvarmet sauna og "badetønde". Du kan springe direkte i elven og blive afkølet efter badet. Og ikke at forglemme en stor røgeovn, hvor du kan røge dine friske fisk.

Jørgen stod for røgning af strömming
Jørgen stod for røgning af strömming,

I hovedbygningen er der restauration med fuld rettigheder øl-vin-spiritus og kokken Christian, kan servere god mad. Prøv hans stegt flæsk med løgsovs, det er godt.

TV stue med satellit-modtager og indkøb af dagligvare, fiskegrej og fiskekort.

Overdækket terrasse hvor morgenmaden kan nydes med udsigt over Ljusne elven.

På øen i skærgården er der mulighed for 20 personer at leve et vildmarksliv uden el. og forstyrrende elementer. Der er trygge overnatnings faciliteter og gode muligheder for fiskeri fra båd. Bålplads til madlavning. I skrivende stund tror jeg, at et køkken med gaskomfur og gaskøleskab er blevet indrettet.

Medens værtsfamilien tog bad
medens værtsfamilien og Dan tog bad

Jeg er blevet informeret om, at Gunilla og Bert har solgt Ljusne Camping i 2005 til anden side. De nye ejere er fra Holland. Jeg har prøvet at kontakte dem pr. e-mail, men de svarer ikke. De forstår nok ikke Dansk eller Svensk? Jeg har siden sendt en e-mail på engelsk, uden at få svar igen. Sidste nyt fra 2007 er, at værtsparet er på "kant" med lokalsamfundet i Ljusne på grund af, at de spærrer vejen med en bom til fiskepladsen på "Slaggen". De ønsker tilsyneladende ingen fisker på besøg på camping pladsen.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Norge Haukedalen Fiskeferie på Vestlandet

Tømmerhuset ved elven: Der findes et ældre tømmerhus i gammel stil men i god stand, som har plads til 8 personer. Huset er udrustet med fuld køkken, toilet og bad, og naturligvis fryseboks til fangsterne. Du medbringer selv sengelinned eller sovepose. Adgang med bil direkte til hytten er muligt. Fiske i Haukedalselven og Haukedalsvandet på ejerens stykke er gratis. Hvor elven løber ud i søen, findes der en båd.

Det store tømmerhus ved gården
Det store tømmerhus ved gården

Hytten på fjeldet: Vil du fiske i de tre fjeldvande 600 meter over havet i den pragtfulde natur, kan overnatning tilbydes i en hyggelig tømmerhytte beregnet for 4 personer. Hytten ligger på en stølvoll = sæteren, og er udstyret med olielamper og brændeovn i opholdsstuen samt gasapparat i køkkenet. Du bliver ført tilbage til de gode gamle dage, men der mangler ikke komfort i hytten. Hytten ligger 100 meter fra vandet og har naturligvis sin egen båd. Der er ikke adgang med bil til hytten. Du bliver kørt de 1,5 km op til søen med traktor fra gården, roet de sidste 500 til hytten. Derfor anbefales det at medbringe alt proviant til hele perioden. Medbring dog ikke mere end du har brug for, de sidste 100 meter til hytten skal bagagen bæres op. Se hvor flot hytten er indrettet. Besøg også Terjes websted: Haukedalen Fiskeferie

Det mindre men hyggelig ny restaureret sæter-hytte på fjeldet
Det mindre men hyggeligt og ny restaureret sæter-hytte på fjeldet

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 

Sverige Ulvstugan

Ulvstugan i Sverige
Se hvem der kan leje Ulvstugan i Sverige og hvad det koster

Er du ansat i et firma, som stiller en feriebolig til rådighed for sine ansatte, skal du tænke dig godt om inden du lejer ferieboligen. Du vil efter de nye regler få et eftersmæk i skat, så det kan mærkes. Er huset vurderet til et par millioner og du lejer i højsæsonen, kan din "efter regning" godt blive mange tusinde kroner i skat. Du kan på min side, Beregning af skat på feriebolig, selv udregne dit beløb til skattevæsnet.

Du skulle måske heller leje et af disse feriehuse på siden her, som er meget mere rimelige med priserne, så ender du ikke i skatte hajens gab.
Skattehajen
"Hej Skat" eller "Skattehaj"

Se hvem der kan leje Ulvstugan i Sverige og hvad det koster. Siden du kommer til er "Club news", som kræver Username og Password, det får du her.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.

 


one.com
one.com