I am writing this page in English with Google translator. Click the English version and see the result.

Jeg vil fortælle dig om de mange forskellige fiskesteder i Skandinavien, hvor jeg selv har været at fiske alene eller sammen med mine gode fiskekammerater.

Der findes selvfølgelig mange andre gode fiskesteder, som jeg endnu ikke har prøvet, men i sagens natur kan jeg kun skriver om de steder, hvor jeg selv har været. Som noget nyt vil jeg også skrive om planlagte fiskeferier. Hjemmesiden er ikke en "Fishing Guide" men mere en "Dagbog" over gode fiskeoplevelser i Skandinavien, som jeg gerne vil dele med andre lyst- og sportsfisker.


Nyheder finder du herunder.
Gravadlaks
Gravadlaks print ud
Slide Show af fiskeriet
Slide Show af vinbjergsnegle
BMI Beregn din ideal vægt
THR Beregn Talje-Hofte Ratio
Langtidsblodsukker
Konditionsfaktor for havørred
Vægtbestemmelse af havørred
Decibel kalkulator
Omregning mellem Fahrenheit, Celsius og Réaumur
Omregning mellem grains og gram
Speedbådskørekort
Konservering af madvarer
Hjemmelavede marinerede sild
Filetering af røget ål
Sct. Jacobi Skole i Varde, Real 1959
Alle Excel programmer findes her
Saltning Tørring Hærdning Røgning Modning af kød
Vakuum saltning af kød og en fast saltberegning på 2,4%
Vakuum saltning af kød og en vilkårlig % saltberegning
Vakuum saltning af kød og gourmetsalt beregning
Kød, salt, nitrit og sukker kalkulator for vakuum saltning
Beregning af mg nitrit per kg kød med 0,6% nitritsalt
Beregning af mg nitrit per kg kød med 0,4% nitritsalt
Nitrit beregner med forskellige nitritsalt styrke
Beregning af saltnings grad i % i kød
Oversigt over savsmuld til varm- og kold røgning
Min Blog er nedlagt

Slideshow 4 sekunder per billedeThis free script provided by JavaScript Kit
Du bemærker sikkert, at jeg (konsekvent) undgår at nævne priser på mit websted. Det er ud fra den betragtning, at de ændre sig år for år, men prøv selv at gå ind på de forskellige links, så finder du nok de opdaterede priser og andre relevante nyheder for de nævnte steder.


Jeg vil opdatere hjemmesiden med nye fangster ledsaget af billeder og tekst, efterhånden som de indløber. Så hold dig jævnlig a´jour med mit websted.

Har du spørgsmål eller kommentarer til mit websted så skriv venligst i min gæstebog. Eller benyt denne formular for brugernavn og password til de relevante sider "Klub nyt" og "Fangstrapport".

Under kommentarer skriv venligst kun det, der har relation til hjemmesiden, samt om fiskeri i Skandinavien.

Anonyme indlæg og e-mail med afsender adressen 'no-reply' bliver slettet af min Spamkiller uden at blive læst.

Mit CV til PC kan du finde her.
Mit CV til Mobil kan du finde her.
COPYRIGHT © 2002 PÅ ALLE BILLEDER
Jeg har nu igennem mange år fisket i Danmark, Sverige og Norge og nydt at vende tilbage til disse fantastiske fiskesteder. Nogle gange med kanon succes, andre gange med mindre held. Men pyt! - det er jo det, der gør fiskeriet så spændende. Og så er fisketurene til det høje nord også at betragte som afslappet sommerferie med herlige natur oplevelser sammen med gode fiskekammerater.

menu siden her til venstre kan du "klikke" dig ind og se fiskestederne, som jeg har besøgt i Danmark, Sverige og Norge, samt gode fiskeopskrifter. Klub nyt og Fangstrapporter kræver et Brugernavn og et Password. Send mig en anmodning via min Gæstebog eller brug denne Formular, så du kan blive logget på. Yderligere sider med "Kryddersnaps", "Ost" og "Elektronik" er også tilføjet.
For Lystfiskerens venner i:
FLS Sportsfiskerforening
Køge Sportsfiskerforening
Solrød Sportsfiskerklub
Nedre Stensåens FVO
Varde Sportsfiskerforening

bringer jeg en side "Klub nyt" med sidste nyt fra klubberne. Siden skal ikke erstatte klubbernes egne hjemmesider, men supplere disse med andre aktuelle fiske nyheder.
Du kan se, hvordan du selv kan komme til at fiske på disse steder, og hvor der kan købes dag kort, uge kort eller sæson kort, camperes og provianteres. Fra alle fiskekammeraterne i klubberne: FLS Sportsfiskerforening, Køge Sportsfiskerforening, Solrød Sportsfiskerklub "Regnbuen" og Varde Sportsfiskerforening vil jeg meget gerne have en god fiske opskrift på alle de fisk, som I fanger. Send mig en god opskrift på: sild, torsk, hornfisk, makrel, "fladfisk", stalling, ørred, laks, aborre, gedde, sandart eller ål. Så bringer jeg den på hjemmesiden, men du skal også levere et billede med af retten. Jeg vil helst have billedet i portræt form, da opskriften skal stå ved siden af billedet. Det er dog ikke et krav.

Logi: Her finder du overnatnings muligheder ved et fiskevand.
Det er meningen, at siden skal være til brug for medlemmer, som vil skrive en fiskeartikel med ledsaget billede af fangsten. I skal blot sende teksten via e-mail og et vedhæftet billede som en "navn".jpg fil. Har du ikke e-mail, så send original billede i frankeret svarkuvert til mig, så får i billedet tilbage.

Læs her, hvad WebStatsDomain skriver om mit websted, Walter-Lystfisker:
Walter-lystfisker.dk er rangeret som nr. 8.396.072 i verden blandt de 30 millioner domæner. Dette site er anslået værdi af 852 USD $. Dette websted har en lav Pagerank (1/10). Det har 7 backlinks. Det er et godt website for SEO. Walter-lystfisker.dk har 18% SEO score (Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering). Walter-lystfisker.dk er et sikkert websted. Lav load time 0,56 sec.


HTML godkendelse af mit websted         CSS godkendelse af mit websted         Mit websted er lavet med CSS        
Jeg har lavet en elektronisk styret røgeovn, hvor jeg røger mine fisk
Har du selv mod på at fremstille din egen "Elektronisk Styret Røgeovn", kan du finde en komplet arbejdsbeskrivelse "her". Der er også ny elektronik til actuatoren, samt nye tiltag til "Koldrøge".

M. h. t. tegninger med byggevejledning henvises til bladet Gør det selv Nr. 8/2002 24. maj. Prøv på biblioteket, de kan nok skaffe bladet. Mangler du Adobe Reader på din PC for udskrift af PDF filer, kan du downloade et gratis program her.

Kommer du ind på mit websted via en søgemaskine, ender du altid op på denne side her. Du kan søge et emne ovenfor eller på siden "Opskrifter", hvis det er fiskeopskrifter eller røgeopskrifter du ønsker. God fornøjelse.

 

Nu til noget helt andet som ikke har noget med fiskeri
En forklaring til eksterne Links:

Når du åbner hjemmesiden første gang, vil du se alle eksterne "Links" blå.

Når du føre musen over et "Link" bliver denne rød og er understreget.

Klikker du på dette link åbnes den aktuelle adresse, det være sig et websted eller en e-mail adresse. Nu bliver dette "Link" violet.

Det viser, at du har brugt adressen, og at informationen ligger i folderen "Temporary Internet Files" på din hard disk. Det betyder, når du næste gang åbner mit websted, tager det ikke så lang tid. Husk dog at opdatere (refresh) i ny og næ.

Hjemmesiden er optimeret for 1024 x 768 pixel skærmopløsning, 32 bit farver og små skrifttyper. Og naturligvis skal den ses på en 19" skærm.
Ak! ja, det var dengang, da en 19" skærm i format 4:3 til en PC var noget. Nu har man 20" og stører fladskærme i format 16:9, der giver et flot panorama billede. Men ikke alle billeder på mit websted giver det rigtige højde- / breddeforhold, når det vises i format 16:9 = 1,7 gange. Format 4:3 = 1,3 gange. Nye billeder vil blive tilpasset den nye format, men om de gamle vil blive lavet om, vil tiden vise.
JavaTM Platform Get it Now
Hvis din browser ikke understøtter Javascript, kan du download JavaTM software på denne internet adresse ved at klikke på Java Ikonet til venstre. Uden JavaScript tilkoblet kan siden ikke vises korrekt.
Gæste information: Pr. 1 august 2003 er den gamle besøgstæller og gæstebog nedlagt. Der har i det år, som de har været i drift, været 2000 besøgende og 20 har skrevet i gæstebogen. Måske kan jeg overføre teksten fra den gamle gæstebog til den nye? Nå! det kunne ikke lade sig gøre. Den 1. september 2003 bliver mit websted up-loaded til et nyt domæne.
Sponsor Plads: Du kan trygt henvende dig om en 'Sponsor Plads' på mit websted. Du skal ikke nu eller senere betale penge for den, men blot stille fiskeplads, hytte på campingpladsen eller sommerhus gratis til rådighed i en aftalt periode, så jeg kan optage en fiskereportage om stedet. Kontakt mig via min "Gæstebog", hvis du ønsker en 'Sponsor Plads' på mit websted.

Pop-Up: På mit websted findes ingen pop-ups. Du skal selv klikke dig ind på reklamebanner fra one.com.
Antispam: Da jeg nu ønsker en større beskyttelse på mit websted for min e-mail boks mod de personer, der sender uopfordret reklame og spam ud på Internettet, har jeg slettet alle e-mails "Links" på siderne.

SPAMfighter er også installeret, så alle spam e-mail og reklamer vil blive slettet og delt på verdensplan som SPAM e-mail. Alle e-mails med "no-reply" bliver slettet i min SPAMfighter. Find en gratis version af SPAMfighter.

BEMÆRK: Skriver du fra en hemmelig eller skjult e-mail adresse, respekterer jeg naturligvis dit privatliv og svarer ikke på dit indlæg i min Gæstebog!

For Brugernavn og Password til Fangstrapport og Klub nyt benyt min Gæstebog. Højre click og "Åbn link i et nyt vindue".     Hook
Tip siden til en ven.

 


one.com
one.com